• 1398/11/28 - 15:29

دویست و چهل و دومین جلسه رسمی هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی قم

دویست و چهل و دومین جلسه رسمی هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی قم صبح امروز با حضور کلیه اعضا در ساختمان معاونت بهداشتی برگزار و ضمن بررسی مسائل و مشکلات معاونت بهداشتی درخصوص نوع و شیوه قراردادهای مرتبط با برنامه قم شهر ممقدس بدون دخانیات بحث و تبادل نظر صورت گرفت. با عنایت به اجرای طرح پیمایش ملی عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر (STEPS) از سوی معاونت بهداشتی، این موضوع نیز در جلسه مطرح گردید. در ادامه جلسه با طرح موضوع کوروناویروس و اهمیت تامین تجهیزات مورد نیاز،با تاکید بر انجام فعالیتهای لازم جهت پیشگیری از این بیماری،  لیست تجهیزات مورد نیاز معاونت بهداشتی ارائه و مشکلات دارویی مراکز روستایی  بررسی گردید. در این جلسه همچنین مباحث مربوط به واگذاری مجموعه خوابگاه خواهران سابق به معاونت دانشجویی  مطرح و اجرای آیین نامه بهره وری پرسنل اورژانس 115 مورد بررسی قرار گرفت.