• 1400/04/19 - 07:02
دکتر سیامک محبی خبر داد؛

تزریق واکسن ایرانی کرونا در قم آغاز شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد: تزریق واکسن ایرانی برکت در قم آغاز شده و با قدرت ادامه می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم،سیامک محبی، بیان کرد: گروه های سنی ۶۸ و ۶۹ سال و بالاتر به مجموعه افراد تزریق واکسن اضافه شده‌اند که از این طریق از تجمع جلوگیری کرده و به مرور زمان دیگر گروه های سنی نیز اضافه خواهند شد.

وی افزود: واکسن فقط به افرادی تزریق می‌شود که مراقبین سلامت پایگاه های بهداشتی با آنها تماس گرفته باشند و از این رو افرادی که با آنها تماس گرفته نشده به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: تزریق واکسن برای دیگر گروه های سنی نیز به زودی در قم انجام می‌شود.

محبی عنوان کرد: روند واکسیناسیون در ماه‌های آینده شتاب بیشتری می گیرد و به همین منظور زیر ساخت‌های لازم هم آماده شده است.

به باور معاون بهداشت داشگاه علوم پزشکی قم مهم ترین روش مبارزه با کرونا علاوه بر واکسیناسیون عمومی اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی است.