• 1399/01/12 - 10:21

تا پایان 11 فرروردین ۴۵۲ هزار قمی در سامانه سلامت ثبت‌نام کردند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز گفت: تا ظهر امروز دوشنبه، ۴۵۲ هزار و ۲۲۸ تن از مردم قم در سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام کرده‌اند.

۴۵۲ هزار قمی در سامانه سلامت ثبت‌نام کردند

سیامک محبی افزود: از این تعداد ۴۶ هزار و ۲۰۱ تن نیازمند پیگیری و ۱۰ هزار ۹۵۲ تن نیز نیاز به پیگیری فوری داشتند که در مدت‌زمان کمتر از ۲۴ ساعت با آن‌ها تماس گرفته و پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تا این لحظه حدود ۵۳ درصد از پیگیری‌های فوری موردنیاز که توسط سامانه خودارزیابی گزارش‌شده، توسط مراقبان سلامت انجام‌شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: علاوه بر این ۸۱۳ هزار و ۳۵۵ تن از ساکنین شهر قم نیز به‌صورت فعال توسط مراقبین سلامت غربالگری و در سامانه سیب ثبت‌شده‌اند.

محبی تأکید کرد: حدود ۶۱ درصد از جمعیت استان و۵۲ درصد از خانوارهای قمی تا این لحظه مورد غربالگری کرونا قرارگرفته‌اند.

وی افزود: از همشهریان می‌خواهیم که در این سامانه ثبت‌نام کرده و در راستای مبارزه با این ویروس کمک تیم‌های بهداشتی باشند.