• 1400/06/21 - 10:41
با حضور جمعی از مسئولان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم؛

بهورزان و مربیان نمونه کشوری و استانی در قم تجلیل شدند

آیین تجلیل از بهورزان و مربیان نمونه کشوری و استانی با محوریت بزرگداشت روز بهورز در استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، آیین تجلیل از بهورزان و مربیان نمونه کشوری و استانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم صبح امروز در سالن بهورز مرکز بهداشت استان قم برگزار شد.

دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در این آیین از بهورزان به عنوان سربازان خط مقدم جبهه سلامت یاد کرد و افزود: عملکرد بهورزان و مراقبین سلامت در کنترل اپیدمی کووید ۱۹ بسیار مثبت و قابل تقدیر است.

وی با اشاره به موفقیت‌های کشور در توسعه زیر ساخت‌ها و ارتقای شاخص‌های بهداشت و درمان در سطح جهانی، حوزه بهداشت را جز حوزه‌های سرآمد برشمرد.

محبی با بیان اینکه بهداشت محیط روستاها باید مورد توجه قرار بگیرد افزود: مشارکتهای‌ مردمی‌ یکی‌ از نیازهای ‌اساسی‌ پیشرفت‌ برنامه‌های‌ بهداشت‌ محیطی‌ روستاها بوده‌ که‌ با تکیه بر آن‌ می‌توان ‌از حداقل‌ امکانات‌ موجود در منطقه‌ بهترین استفاده را کرده و ‌پروژه‌های بزرگی را به‌ مرحله‌ اجرا درآورد.

در این آیین از فرحناز خوشنود بعنوان بهورز نمونه کشوری، حسن بابایی بعنوان بهورز نمونه استانی و محمد علمی فر بعنوان مربی نمونه تجلیل به عمل آمد.