• 1400/03/28 - 12:11
توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم؛

بررسی روند اجرای دستورات بهداشتی در شعبات اخذ رای

دکتر محمدرضا قدیر گفت: تمامی پروتکلهای بهداشتی توسط بازرسین بهداشت در حال کنترل است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمدرضا قدیر در بازید از روند برگزاری انتخابات 1400 در حرم مطهر اظهار کرد: بهترین ناظر و عامل برای رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در زمان انتخابات خود مردم هستند از اینرو از همه درخواست می کنیم در هنگام رای دادن موارد بهداشتی را کاملا رعایت کنند.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ تیم بازرسی توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم در زمینه رعایت دستورالعملهای بهداشتی در حوزه های اخذ رای در سراسر استان قم با جدیت و دقت در حال رصد و کنترل می باشند.

قدیر خاطر نشان کرد: برای رفاه حال بیماران کرونایی و قرنطینه شده در منازل ۴ صندوق ویژه سیار در ۴ ناحیه در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن قدردانی از مردم فهیم استان قم گفت:از آوردن کودکان و خردسالان جهت جلوگیری از ازدحام در شعب اخد رای خوداری کنید.