• 1398/12/07 - 19:10

با محوریت مقابله با کرونا؛کمیته بحران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم تشکیل شد

کمیته بحران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم با محوریت مقابله با کرونا صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه و نمایندگان کارگروه‌های این کمیته، تشکیل شد.

با محوریت مقابله با کرونا؛

کمیته بحران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم تشکیل شد

کارگروه

دوازدهمین نشست کمیته بحران معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور دکتر جواد باقری جانشین معاون و ارائه گزارش‌های پنج کارگروه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در ساختمان این معاونت برگزار شد.

در ابتدای این نشست کارشناس گروه ارزیابی و اپیدمیولوژی کمیته بحران با اشاره به اینکه برنامه عملکرد ما برای سه ماه آینده باید مشخص شود، اظهار کرد: روابط درون کارگروه‌ها باید تقویت شود تا کار به شیوه مطلوب‌تر دنبال شود.

دکترجعفر اسماعیلی با بیان اینکه اطلاعات دقیق و درست در برنامه‌ریزی کارگروه‌ها از اهمیت بسیاری برخودار است، عنوان کرد: ما باید در برنامه‌ریزی‌های خود این نگاه را داشته باشیم که فقط یک بخش از شهر درگیر بیماری نیست.

خاطرنشان می‌شود، مدیران کارگروه های پنج گانه این کمیته و ابوالقاسم درامامی ارشد هماهنگی کمیته بحران معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم به ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده پرداختند.