• 1400/02/22 - 13:14

افتتاح اولین مرکز جامع واکسیناسیون کرونا در قم؛

با افتتاح اولین مرکز جامع واکسیناسیون کرونا در قم امکان واکسیناسیون همزمان 300 نفر با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی فراهم گردید.

این مرکز که در مجتمع امام خمینی (ره) جنب گلزار شهدا راه اندازی گردیده است، صبح امروز  با حضور استاندار قم و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی، به طور رسمی آغاز بکار کرد. در این مراسم دکتر سرمست ضمن تقدیر از تلاش های جامعه سلامت قم،  بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی تاکید کرده و گفت: عملیات واکسیناسیون در قم به خوبی در حال انجام است و امیدواریم با استقبال گروههای هدف اعلام شده جهت واکسیناسیون بتوانیم بزودی در کنترل بیماری موفق باشیم.
دکتر قدیر ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز ضمن اشاره به آمار ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در گروه سنی سالمندان، از  کلیه سالمندان بالای 75 سال خواستند  با حضور در مراکز واکسیناسیون کرونا  نسبت به دریافت واکسن خود اقدام نمایند.

• کد خبر : 41986