• 1401/09/20 - 10:19
دکتر مجید محبی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه ویژه ستاد کرونا:

استفاده از ماسک در دستور کار باشد

دکتر مجید محبی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم امروز در جلسه ویژه ستاد کرونا گفت: علائم کرونا و آنفلوآنزا با یکدیگر مشترک است  و در کل میزان بستری بیماران تنفسی افزایش یافته است.

وی افزود: اگر دستورات بهداشتی رعایت شده و استفاده از ماسک در دستور کار قرار گیرد، شاهد جلوگیری از گسترش ویروس بوده و می توانیم با رعایت دستورات بهداشتی، از گسترش بیماران در بیمارستان ها جلوگیری کنیم.

دکتر محبی نقش رسانه ها را در فرهنگ سازی بسیار مهم ارزیابی کرد و ابراز داشت: رسانه ها در این خصوص می توانند نقش موثری داشته و جامعه را از خطرات عدم استفاده دستورات بهداشتی آگاه کنند.

وی گفت: همچنین ائمه جمعه و جماعات نیز در این زمینه می توانند نقش موثری داشته و با آگاهی رسانی به همشهریان بر لزوم استفاده از ماسک و رعایت دستورات بهداشتی، تاکید کنند.