• 1400/07/01 - 16:57
دکتر سیامک محبی؛

اجرای طرح واکسیناسیون خانه ‌به‌ خانه در روستاهای بخش سلفچگان قم

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از اجرای طرح واکسیناسیون خانه به خانه در روستاهای بخش سلفچگان قم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی ظهر امروز در گفت گویی اظهار کرد:در راستای تسریع روند واکسیناسیون در سطح استان قم مرکز خدمات جامع سلامت سلفچگان امروز با هدف واکسیناسیون سراسری با حضور در روستاهای خرم آباد و حصارسرخ این بخش و با مراجعه به درب منازل،  افراد واجد شرایط این دو روستا را واکسینه نمودند.

وی از پیش بینی اجرای طرح واکسیناسیون سیار در استان قم خبر داد و گفت: این طرح باید بصورت هدفمند دنبال شود که نیازمند همراهی نیروهای مسلح، بسیج، هلال احمر می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: به همه هموطنان توصیه می‌کنیم که حتی پس از تزریق واکسن کووید ۱۹ نیز از ماسک استفاده کرده و فاصله گذاری را رعایت کنند و در اماکن پرجمعیت حاضر نشوند.