• 1397/04/05 - 13:47

آغاز طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان

طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان صبح امروز با حضور مسئولین آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی قم آغاز گردید. در این طرح کلیه دانش آموزان بدو ورود به دبستان پس از انجام غربالگری های اولیه درپایگاههای سنجش، به پایگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه نموده و ضمن انجام واکسیناسیون ، ارائه خدمات تکمیلی سلامت و معاینات پزشکی اقدام به تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای آنان خواهد شد.

پیش بینی می شود امسال نیز مانند سال گذشته بیش از 25000 نوآموز در قالب این طرح تحت مراقبت و معاینات پزشکی قرار گیرند. شایان ذکر است دانش آموزان مشکوک یا مبتلا به اختلال یا بیماری، توسط مراقب سلامت و پزشک مورد پیگیری های بعدی قرار خواهند گرفت.

با اجرای این طرح به کلیه نوآموزان پس از مراقبت، توسط پزشک مرکز خدمات جامع سلامت گواهی سلامت ارائه خواهد شد.