• 1400/06/30 - 12:03
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم؛

"واکسن" همچنان راه حل نهایی کروناست

دکتر محمدرضا قدیر در خصوص واکسیناسیون کرونا در استان قم گفت: هیچ یک از کادر بهداشت و درمان در پیک سنگین کرونایی اخیر، بستری نشدند که این امر اهمیت واکسیناسیون را نشان می دهد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار کرد: با توجه به واکسیناسیون نسبتاً کامل کادر بهداشت و درمان در پیک پنجم کرونا که بسیار شدید و طولانی بود؛ هیچ یک از کادر بهداشت و درمان فوتی و یا حتی بستری در بیمارستان هم نداشته و دچار بیماری شدید کرونا نشدند.

وی ادامه داد: اثرات واکسن در موج اخیر کاملا موثر بوده است و از همشهریان عزیز تقاضا می کنیم که هر چه سریعتر نسبت به تزریق واکسن اقدام نمایند.

قدیر تصریح کرد: تاکنون 641 هزار و 681 دوز واکسن کرونا در قم تزریق شده است که 440 هزار و 935 مورد آن دوز اول و 200 هزار و 746 دوز نیز مربوط به نوبت دوم بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم خاطر نشان کرد: تاکنون 46 درصد مردم قم واکسینه شده اند و امیدواریم با از بین رفتن شرایط سنی واکسیناسیون در قم، هر چه سریعتر تمامی همشهریان قمی اقدام به تزریق واکسن نمایند.