.frmtxt { color: #001fff; background-color: #c0ecff; width: 100%; height: 40px; /* align-items: center; */ text-align: center; /* vertical-align: middle; */ padding: 8px; border: 3px solid #2e008b; border-radius: 5px; border-radius: 5; }
مسموميت ها و سفر
مسموميت هاي غذايي و دارويي از شايع ترين مسموميت ها در مسافرت مي باشند ولي رعايت برخي نكات بهداشتي در طول سفر مي تواند از بروز بسياري از مشكلات جلوگيري نمايد:
-1از مصرف مواد و آشاميدني هاي فاقد بسته بندي بهداشتي از قبيل آبميوه ، معجون ، ساندويچ ، سادالويه و ... ، همچنين فرآورده هاي لبني محلي نامطمئن مثل پنير ، كره ، كشك ، خامه و ... اجتناب كنيد.
-2 به هنگام خريد مواد غذايي بسته بندي شده به تاريخ توليد و انقضاء محصول ، شماره پروانه ساخت و بهره برداري توجه نماييد.
-3 از مصرف نوشيدنيهاي گرم در ليوان هاي يكبار مصرف و شفاف ( بي رنگ ) خودداري كنيد.
-4 در صورت استفاده از غذاهاي كنسرو شده پس از اطمينان از تاريخ مصرف آن و دارا بودن مجوز وزارت بهداشت ، ابتدا آن را به مدت 20 دقيقه جوشانده و سپس مصرف نماييد.
-5 از خريد مواد غذايي از دوره گردها و اغذيه فروشي هاي غيربهداشتي خودداري نماييد.
- 6در صورت امكان از غذاهاي سبك ( حاضري ) مانند نان ، پنير ، گردو در طول سفر استفاده كنيد.
- 7 از مصرف سبزي و ميوه نشسته پرهيز نماييد.
- 8از بردن ميوه هاي فاقد پوست نظير انگور در طول سفر خودداري كنيد.
- 9 مواد غذايي را در ظروف در بسته نگهداري نماييد.
-10 سعي كنيد از مواد غذايي فاسد نشدني استفاده كنيد.
-11توجه داشته باشيد كه علائم زير مي تواند نشانه مسموميت باشد:
درد شكم ، تهوع ، استفراغ ، اسهال ، ضعف و بي حالي ، استشمام بوي ماده سمي از دهان بيمار ، خواب آلودگي ، تنفس ضعيف و بالاخره اغماء.