.frmtxt { color: #001fff; background-color: #c0ecff; width: 100%; height: 40px; /* align-items: center; */ text-align: center; /* vertical-align: middle; */ padding: 8px; border: 3px solid #2e008b; border-radius: 5px; border-radius: 5; }
ایمنی زیر بنای سلامتی شماست
در موقع کار با دریل از لباس کار با آستین بسته استفاده کنید 0
استفاده از وسایل حفاظت فردی ضامن سلامتی شماست
دقت نظم و رعایت مقررات ایمنی از بروز حوادث جلوگیری می کند 0
ایمنی نه یک شعار که یک فرهنگ است 0
استفاده از گوشی در محیط های پر سرو صدا الزامی است 0
یک خطای کوچک می تواند حادثه ای بزرگ بوجود آورد
روز خوب روز بدون حادثه است
پیشگیری ، موثر تر ، آسان تر و بهتر از درمان است 0
کاهش مصرف گوشتهای چرب مانند گوشت قرمز و امعاء و احشاءو غذاهای سرخ کرده و مصرف سوسیس ، کالباس و همبرگر ازبیماریهای قلبی وعروقی پیشگیری میکند .
جایگزین کردن غذاهای کم چرب به جای غذاهای پر چرب مانند شیر ماست و پنیر کم چرب .
مصرف مرتب سبزیها و میوه ها و غلات
مصرف ماهی به علت داشتن نوعی چربی مفید سبب کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی می شود. خوردن ماهی 2 تا 3 بار در هفته توصیه می شود. لازم به ذکر است در مواردی که ماهی به مقدار زیاد روغن و نمک طبخ می شود ( مانند تن ماهی و ماهی سرخ شده ) اثر مفید ماهی کاهش می یابد.
در مصرف زرده تخم مرغ زیاده روی نکنید . زیرا حاوی مقادیر زیاد کلسترول می باشد بهتر است هر فرد بالغ بیشتر از 3-4 عدد تخم مرغ در هفته مصرف نکند.
بهتر است مصرف شیرینی خامه دار ، چیپس و سس سفید را محدود کرد.
به جای استفاده از روغن جامد ، کره ، مارگارین و چربی حیوانی از روغنهای مایع مثل روغن زیتون ، روغن آفتابگردان و روغن ذرت استفاده کرد.
مصرف نمک را کاهش دهید . تحقیقات نشان داده است که مصرف زیاد نمک با افزایش فشار خون و بیماریهای قلبی رابطه مستقیم دارد .
حداقل هفته ای 3 روز به مدت 30 دقیقه ورزش کنید . بهترین نوع ورزشها پیاده روی و شنا می باشند . ورزش و افزایش فعالیتهای بدنی برای کنترل چاقی و اضافه وزن لازم است.
مصرف سیگار می تواند باعث سکته مغزی ، بیماریهای قلبی و عروقی و بیماریهای ریوی گردد . دلایل ترک سیگار خود را از نظر بهداشتی واقتصادی در نظر بگیرید .