• 1400/10/08 - 21:18
دکتر باقر محمودی؛

یک رستوران سنتی در قم پلمب شد

رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت: با هدف ارتقای شاخص های بهداشت و سلامت جامعه؛ یک رستوران سنتی بعلت عرضه قلیان در قم پلمپ شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر باقر محمودی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم گفت: با هدف ارتقای سطح بهداشت و سلامت عمومی جامعه و با تلاش، همکاری و تعامل کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، عصر امروز یک رستوران سنتی در جاده قدیم کاشان بعلت عرضه قلیان و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی، تعطیل و پلمپ شد.

وی با اشاره به عوارض و اثرات زیانبار استعمال قلیان و مواد دخانی بر سلامت جامعه افزود: مصرف دخانیات و استعمال قلیان بعنوان یکی از بزرگترین معضلات فراروی سلامت افراد در دنیا می باشد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم تصریح کرد: همشهریان گرامی می‌توانند تخلفات بهداشتی را به سامانه 190 گزارش دهند.