• 1394/05/05 - 09:06
  • 106
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه آموزشی تب مالت بر اساس مدل shep ویژه کارشناسان مرکز بهداشت برگزار گردید

کارگاه آموزشی تب مالت بر اساس مدل shep روز یکشنبه 4 مردادماه با حضور کلیه کارشناسان مبارزه با بیماریها ، بهداشت محیط و آزمایشگاهیان در مرکز بهداشت برگزار گردید.

 

کارگاه آموزشی تب مالت بر اساس مدل shep روز یکشنبه 4 مردادماه با حضور کلیه کارشناسان مبارزه با بیماریها ، بهداشت محیط و آزمایشگاهیان در مرکز بهداشت برگزار گردید. 

ین کارگاه با هدف تربیت و آموزش مربیان در خصوص پیشگیری از تب مالت و در ادامه کارگاه کشوری است که با حضور کلیه کارشناسان معاونتهای بهداشتی سراسر کشور در سبزوار تشکیل شده بود تا براساس برنامه ریزی انجام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان، سلسله آموزشهای لازم از سطوح بالاتر  و در مقاطع مختلف با مشارکت سه ارگان درگیر در این موضوع یعنی استانداری ، دامپزشکی و مرکز بهداشت انجام شود تا در نهایت آموزشها در اختیار گروههای هدف مختلف جامعه قرار گیرد.

لازم به ذکر است  با توجه به افزایش بیماری تب مالت در کشور  این کارگاه آموزشی همزمان با کل کشور در استان قم با حضور 120 نفر از کارشناسان در مرکز بهداشت برگزار گردید. 

تب مالت بیماری باکتریایی می باشد که ممکن استاز طرق ذیل  انتقال یابد: 

  •  مصرف شیر و لبنیات غیر پاستوریزه
  • شیر و لبنیات تهیه شده از دام آلوده مانند پنیر تازه، سرشی، خامه و آغوز
  • تماس با پوست زخمی و مخاطات
  • تماس با ترشحات هنگام زایمان یا سقط دام آلوده
  • تماس با گوشت دام آلوده
  • مصرف گوشت نیم پز و یا خام 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 20297
کلمات کلیدی