• 1401/04/05 - 15:02

نجات جان کودک 8 ماهه از مرگ در سلفچگان

ساعت 2:05 دقیقه بامداد،  کودکی 8 ماهه متعلق به یک خانواده مسافر از شهر اصفهان، با علائم آپنه تنفسی ، توسط همکاران اورژانس به  مرکز خدمات جامع سلامت سلفچگان ارجاع شد .
کودک هیچ علائم حیاتی نداشته و اندامها سیانوتیک بود.  CPR آغاز  و رگ از ناحیه ژوگولار  گرفته شد . خانواده کودک با مشاهده وخامت حال کودک،  دلیل وضعیت کودک را مصرف  اشتباهی داروی متادون اعلام کردند.
لذا مسیر درمان تغییر کرده و  درمان لازم صورت پذیرفت. خوشبختانه بعد از چند ثانیه پس از برگشت علائم حیاتی کودک جهت دریافت خدمات تخصصی توسط همکاران محترم اورژانس  اعزام شد که  در حال حاضر شرایط کودک رضایت بخش می باشد.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با تلاش شبانه روزی در جهت حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه در حوزه های مختلف سلامتی در خدمت همشهریان گرامی می باشد.

• کد خبر : 51932