• 1400/07/10 - 16:18
دکتر سیامک محبی؛

محموله جدید واکسن کرونا وارد استان قم شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از ورود محموله جدید واکسن سینوفارم، برکت و آسترازنکا به استان قم خبر دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به ورود محموله جدید واکسن به استان گفت: ۱۰ هزار دز واکسن برکت، ۶ هزار و پانصد دز واکسن سینوفارم و ۷ هزار دز واکسن آسترازنکا ظهر امروز در اختیار استان قم قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر افراد بالای ۱۲ سال(۱۳۸۸ و قبل از آن) می توانند با مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون واکسن کرونا تزیق نمایند تصریح کرد: ۱۸ مرکز تجمیعی در سطح استان در دو نوبت صبح و عصر آماده خدمت رسانی به مراجعین هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه واکسیناسیون در استان از روند خوبی برخوردار است افزود: تنها راه قطع زنجیره کرونا واکسیناسیون عمومی است.