• 1400/11/02 - 14:49
دکتر مجتبی بافرانی؛

ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جنت آباد احداث می شود

مدیر گروه توسعه شبکه و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت روستای جنت آباد به همت خیر سلامت با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد تومان احداث می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مجتبی بافرانی، مدیر گروه توسعه شبکه و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم ظهر امروز اظهار کرد: با پیگیری کارشناسان واحد گروه توسعه شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم و تأمین اعتبار یکی از خیرین سلامت استان، ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت روستای جنت آباد احداث می شود.

وی گفت: زمین مورد نیاز جهت ساخت این مرکز پس از بررسی های میدانی توسط دهیاری روستای جنت آباد تهیه و به تملک دانشگاه علوم پزشکی قم در آمد و همچنین نقشه های اجرایی مورد نیاز جهت ساخت مرکز تهیه شده است.

بافرانی افزود: عملیات عمرانی این ساختمان با مساحت 500 مترمربع زیربنا و اعتباری بالغ بر 3 میلیارد تومان، امروز دوم بهمن ماه با امضای تفاهم‌نامه ای میان مهدی مصری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم و سید علی محمد معصومی خیر سلامت اجرایی شد.

مدیر گروه توسعه شبکه و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم خاطر نشان کرد: این مرکز محل ارایه خدمات برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی خواهد بود و به جمعیت ساکن در روستاهای جنت آباد، حسین آباد میش مست و روستاهای اقماری این دو روستا خدمات سلامت ارایه خواهد داد.