• 1402/04/27 - 08:14
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم؛

راه اندازی اندیشکده ارتقاء سلامت از اهداف مهم معاونت بهداشتی است

دکتر مجید اصغری در دومین جلسه اندیشکده ارتقاء سلامت باحضور معاون بهداشتی، مسئولان و جمعی از کارشناسان حوزه بهداشت در ساختمان این معاونت برگزار شد، از راه اندازی اندیشکده ارتقاء سلامت در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد.

در ابتدای این جلسه دکتر مجید اصغری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه راه اندازی اندیشکده سلامت یک کار جهادی است، اظهار کرد: انتظار می رود مسئولان و کارشناسان معاونت بهداشت با تخصص های متفاوت در راستای افزایش رضایتمندی و تزریق حال خوب در سطح جامعه تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه در مسیر راه اندازی اندیشکده ارتقاء سلامت امکان استفاده از ظرفیت های دانشگاهی، پژوهشگران و محققان وجود دارد، ادامه داد: ایجاد تیم های بین رشته ای و بکارگیری افراد متخصص در رشته های مختلف جهت افزایش بهره وری بسیار ضروری است و به منظور ارتقای سلامت جامعه به غیر از دانشگاه علوم پزشکی بایستی از ظرفیت کلیه ادارات، سازمان ها و نهادها و ... استفاده شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: امیدواریم با مشارکت و همت اعضاء و مسئولین، گام‌های استواری را در راستای سیاست‌های این اندیشکده و سلامت جامعه برداریم.

در این جلسه اقدامات  اولیه جهت تشکیل  ۳ تیم بین رشته ای جهت پیگیری سه موضوع باروری و زایمان طبیعی، اعتیاد و سوئیساید تشکیل شد.