• 1400/07/04 - 15:39
در دانشگاه علوم پزشکی قم؛

جلسه کمیته بهداشت ستاد اربعین استان قم برگزار شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه تاکید کرد: تمامی تمهیدات لازم باید برای بازگشت زائران و ورود آنها با انجام تست صورت گیرد و در عین حال باید کرامت زائران حفظ شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، این جلسه به ریاست رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و با حضور فرماندار قم، مدیرکل بحران استان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان و نمایندگان ادارات استان برگزار شد.

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه بر حفظ کرامت زائران امام حسین(ع) تاکید کرد و گفت: تمامی تمهیدات لازم باید برای بازگشت زائران و ورود آنها با انجام تست صورت گیرد و در عین حال باید کرامت زائران حفظ شود.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما بر این خواهد بود که بتوانیم بیماریابی کرده و اجازه ندهیم که ویروس به استان وارد شود.

همچنین دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به برگزاری مراسم های روز اربعین در قم گفت: به هیچ عنوان دسته روی در این روز را نخواهیم داشت و برپایی موکب ها نیز فقط به صورت فرهنگی و پخش صدای مراسم عزاداری و یا آب به صورت بسته بندی خواهد بود.

وی بیان داشت: از موکب داران تقاضا می شود که با دایر کردن موکب های سلامت در راستای توسعه سلامت همشهریان نیز بکوشند.