• 1393/12/11 - 17:00
  • 97
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
جلسه با روسای صنف سوهان وحلواپزان استان در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی

جلسه با روسای صنف سوهان وحلواپزان استان در راستای طرح بسیج سلامت نوروزی

در ادامه برنامه های بسیج سلامت نوروزی جلسه آموزشی و هماهنگی ویژه صنف سوهان و حلوا پزان با مسئولین و کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت برگزارگردید.

در ادامه برنامه های بسیج سلامت نوروزی جلسه آموزشی و هماهنگی ویژه صنف سوهان و حلوا پزان با مسئولین و کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت برگزارگردید. در این جلسه نسبت به رعایت موازین بهداشتی بخصوص تهیه مواد اولیه بهداشتی و سالم از جمله مغز پسته مرغوب ، زعفران درج یک در تهیه سوهان و عدم استفاده از رنگ های شیمیایی و افزودنی های غیرمجاز از جمله اسانس های مصنوعی تاکید گردید تا به همت مسئولین و اعضای این صنف خدشه ای به کیفیت سوغات شهر مقدس قم وارد نگردد.

 

اهتمام در رعایت مسائل بهداشتی بخصوص بهداشت فردی ( استفاده از روپوش و کلاه و دستکش )، عدم استعمال دخانیات، نظافت ابزار و لوازم کار و بهداشت محیط کار از موضوعات دیگری بود که در این جلسه مطرح و مورد تاکید قرار گرفت. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 18624
کلمات کلیدی