• 1402/04/21 - 08:08

جشنواره علمی تخصصی بیماریهای زئونوز بصورت منطقه ای در استان قم برگزار شد

در این گردهمایی آموزشی، 10 بیماری مشترک بین انسان و حیوان به روش مسابقه و کارگاههای علمی مفرح اموزش داده شد که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.

گردهمایی آموزشی بیماری های مشترک بین انسان و حیوان، تحت عنوان جشنواره علمی تخصصی بیماری های زئونوز به صورت استانی و منطقه ای  در تاریخ ۲۰ تیر ماه برگزار شد.
شایان ذکر است این برنامه  ویژه پزشکان، مراقبین سلامت، کارشناسان  مبارزه با بیماری ها و کارشناسان ناظر از مراکز خدمات جامع سلامت استان قم و نیز 6 دانشگاه از اطراف استان بصورت منطقه ای برگزار شد که نماینده گروه مبارزه با بیماریهای وزارت بهداشت در حوزه بیماریهای زئونوز نیز حضور داشتند.
در انتهای برنامه ضمن تقدیر از تعدادی از فعالان عرصه مبارزه با بیماریهای زئونوز، از خدمات کارشناس برجسته مرکز هاری استان قم به جهت نائل شدن به درجه بازنشستگی تجلیل بعمل آمد.