• 1401/03/16 - 17:24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی معاونت بهداشت قم با مرکز خدمات حوزهای علمیه با حضور با موضوع انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم و حوزه های علمیه برگزار شد .

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی معاونت بهداشت قم با مرکز خدمات حوزهای علمیه با حضور با موضوع  انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم و حوزه های علمیه برگزار شد .

معاون فنی مرکز بهداشت استان قم گفت : با توجه به ابعاد گسترده ارتقای سلامت که نیازمند همکاری و مشارکت گسترده کلیه سازمان ها و نهادها می باشد ، در راستای ارتقای تحقق سیاست های کلی سلامت و برگزاری دوره ای خود مراقبتی در این سازمان به عنوان بخشی از جامعه هدف وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و بر اساس سند چشم انداز مرکز خدمات حوزه ها ی علمیه، تفاهم نامه همکاری فی مابین مرکز بهداشت استان و مرکز خدمات حوزه های علمیه استان قم منعقد گردید .

براساس این تفاهم نامه الزامی است نسبت به آموزش طلاب حوزه های علمیه در زمینه مباحث خودمراقبتی اقدام گردد تا علاوه بر ارتقای سلامت طلاب محترم از مساعدت ایشان جهت گسترش فرهنگ سلامت در بین عموم مردم برخوردار گردیم .