• 1400/11/25 - 07:27
  • 185
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
محققان نروژی می گویند؛

تغییر رژیم غذایی طول عمر را تا ۱۰ سال افزایش می دهد

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد بین الگوهای رژیم غذایی و طول عمر ارتباط وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید تأیید می‌کند که برخی تغییرات رژیم غذایی می‌تواند طول عمر افراد را افزایش دهد.

رژیم غذایی سرشار از حبوبات و غلات کامل در صورتی که از سنین پایین شروع شود، می‌تواند تا ۱ دهه به زندگی فرد اضافه کند.

پروفسور «لارس تور فادنس»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه برگن در نروژ، در این باره می‌گوید: «تحقیقات تاکنون فواید سلامت مرتبط با گروه‌های غذایی جداگانه یا الگوهای رژیم غذایی خاص را نشان داده است.»

دانشمندان نتیجه گرفتند که تغییر مداوم از یک رژیم غذایی معمولی غربی به رژیم غذایی مطلوب از سن ۲۰ سالگی می‌تواند امید به زندگی را حدود ۱۰.۷ سال برای زنان و ۱۳ سال برای مردان افزایش دهد.

فادنس در ادامه افزود: «مصرف بیشتر حبوبات، غلات کامل و آجیل و مصرف کمتر گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده مؤثرترین راه برای افزایش امید به زندگی برای افرادی با رژیم غذایی معمولی تخمین زده می‌شود.»

تحقیقات قبلی همچنین به وضوح نشان می‌دهد که مزایای عادات غذایی سالم در صورتی بیشتر است که یک فرد از لحاظ فیزیکی زندگی پرتحرکی داشته باشد.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 49853

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید