• 1400/07/17 - 13:25
دکتر سیامک محبی خبر داد:

تزریق دوز بوستر کادر بهداشت و درمان استان قم در دستور کار قرار گرفت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: تزریق دوز بوستر واکسن کرونا برای کادر بهداشت و درمان طبق اولویت‌های اول تزریق واکسن در زمان شروع واکسیناسیون از امروز در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ظهر امروز در حاشیه جلسه بررسی روند واکسیناسیون در استان قم اظهار کرد: از امروز کادر بهداشت و درمان استان قم می توانند با مراجعه به مرکز تجمیعی شماره یک واقع در میدان روح اله دوز بوستر دریافت نمایند.

وی با بیان اینکه نوع واکسن در دوز بوستر طبق دستورالعملهای ابلاغی وزارت بهداشت مشخص می شود، افزود: همراه داشتن کارت واکسن، کارت پرسنلی و برای کادر درمان کارت نظام پزشکی الزامیست.

محبی تصریح کرد: تمامی پرسنل بهداشت و درمان می توانند شش ماه بعد از تزریق دوز دوم اقدام به تزریق دوز بوستر نمایند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با قدردانی از تلاش شبانه روزی کادر بهداشت و درمان در ارائه خدمات به همشهریان اظهارکرد: حضور کادر بهداشت و درمان همچون حضور رزمندگان در خط مقدم جهبه های حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس است و بدون شک مردم ایران این ایثارگری و از خودگذشتی آنان را هرگز فراموش نخواهند کرد.