• 1398/01/28 - 15:45
  • 107
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام نیمه شعبان

طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام خجسته و پر خیر و برکت نیمه شعبان از 27 فروردین ماه آغاز گردیده که طی آن روزانه به طور متوسط 6 اکیپ دو نفره درا یام غیر تعطیل و 12 اکیپ دو نفره در ایام تعطیل تا 2 اردیبهشت ماه مشغول به خدمت رسانی به زائرین خواهند بود.

 طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام خجسته و پر خیر و برکت نیمه شعبان از 27 فروردین ماه آغاز گردیده که طی آن روزانه به طور متوسط 6 اکیپ دو نفره درا یام غیر تعطیل و 12 اکیپ دو نفره در ایام تعطیل تا 2 اردیبهشت ماه مشغول به خدمت رسانی به زائرین خواهند بود.

شایان ذکر است از ابتدای طرح کلیه ی محور های مواصلاتی استان و ایستگاهها و موکب های صلواتی مستقر در سطح شهر بویژه بلوار پیامبر اعظم و مسجد مقدس جمکران مورد بازرسی قرار خواهند گرفت.

در جهت ارتقاء دانش و آگاهی متصدیان صنوف حساس جلسه اموزشی ویژه  متصدیان اطراف مسجد مقدس جمکران  وبلوار خلیج فارس برگزار و نکات بهداشتی لازم یادآوری گردید.

در همین راستا بنرهای آموزشی و اطلاع رسانی سامانه شکایات مردمی 190 طی هماهنگی با شهرداری در محل های پیش بینی شده در سطح شهر و اطراف مسجد مقدس جمکران نصب گردید و تعداد ۴۸۰چشمه سرویس بهداشتی و۲۴۰ عدد روشویی گندزدایی شد.

همشهریان گرامی می توانند درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با سامانه 190 درمیان بگذارند تا در اسرع وقت پیگیری گردد. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 32201
کلمات کلیدی