• 1403/01/03 - 13:56

جشنواره هنر و سواد سلامت برگزار می شود

علاقه مندان می توانند آثار خود را تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ، در قالب فیلم کوتاه داستانی ، فیلم مستند، انیمیشن ، موشن گرافی ،نماهنگ ، پوستر ، عکس و پادکست به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند

دبیر کل جشنواره ملی هنر و سواد سلامت با اشاره به نقش سازنده هنر در ارتقاء سواد سلامت به مناسبت برگزاری این جشنواره و همایش ملی پیامی را صادر کرد.در متن پیام دکتر جواد شاهین فر آمده است؛ معنای هنر امروزه گسترده تر و متفاوت از گذشته کاربرد دارد، تغییر مفهوم هنر، تلاش همگان را به سمت بهره گیری از نقش موثر آن برای دستیابی به اهداف توسعه محور دوچندان کرده است، نظام سلامت هم به عنوان یکی از محورهای توسعه با استفاده از ابزار هنر به دنبال کسب بیشترین اثرگذاری در این حوزه به ویژه آگاهی جامعه و افزایش سواد سلامت است. افزایش سطح سواد عمومی، ضامن سلامت عمومی جامعه، کاهش هزینه، صرف انرژی کمتر و جلوگیری از صدمات جبران ناپذیر در این حوزه می شود. تاثیر شگرف هنر با رویکرد بهبود سلامت و گسترده اثربخشی آن، استفاده از این ظرفیت را به ضرورتی در عصر حاضر تبدیل کرده است. دست اندرکاران و سیاست گذاران حوزه سلامت نیز، بهره گیری از ابزار هنر را امری ضروری و اجتناب ناپذیر می دانند. بدین منظور و با هدف ارتقاء دانش عمومی در حوزه بهداشت و سلامت با استفاده از ابزار هنر، جشنواره ملی هنر و سواد سلامت در 7 محور سواد تغذیه نوجوان و جوان و خانواده با نشاط، سواد فعالیت بدنی نوجوان و جوان و خانواده با نشاط، خانواده بدون دخانیات، سواد سلامت معنوی و سلامت خانواده، سواد سلامت رسانه در نوجوانی و جوانی، خواب سالم در نوجوان وجوان و نقش جوان ونوجوان در سواد سلامت جامعه 2 تیر ماه 1403 با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به میزبانی بجنورد برگزار می شود.

دکتر فرشید رضایی ریس جشنواره ومدیر کل دفتر آموزش و ارتقای سلامت از فعالیت اولین جشنواره ملی هنر و سواد سلامت با انتشار رسمی پوستر جشنواره و آمادگی برای دریافت آثار، اطلاع دادوی به تشریح محورهای جشنواره پرداخت و افزود: سواد تغذیه نوجوان وجوان و خانواده با نشاط ، سواد فعالیت بدنی نوجوان وجوان و خانواده با نشاط ، خانواده بدون دخانیات ، سواد سلامت معنوی وسلامت خانواده ، سواد سلامت رسانه در نوجوانی وجوانی ، خواب سالم درنوجوان وجوان ، نقش جوان ونوجوان درسواد سلامت جامعه محورهای جشنواره خواهند بود که در دو بخش دانش آموزان وآزاد می باشد

ریس جشنواره ملی هنر و سواد سلامت ادامه داد: علاقه مندان می توانند آثار خود را تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ، در قالب فیلم کوتاه داستانی ، فیلم مستند، انیمیشن ، موشن گرافی ،نماهنگ ، پوستر ، عکس و پادکست به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند

• گروه خبری : اطلاعیه ها,اخبار اختصاصی