• 1395/03/16 - 00:10
  • 76
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام ارتحال حضرت امام(ره) و 15 خردادماه

در آستانه سالروز ارتحال حضرت امام(ره) طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، محل اسکان زائرین، غذاخوریها، ایستگاههای صلواتی، آبخوریها و مراکز و اماکن حساس توسط بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی قم از 12 خرداد ماه آغازگردیده و تا 16 خردادماه ادامه خواهد داشت

در آستانه سالروز ارتحال حضرت امام(ره) طرح  تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، محل اسکان زائرین، غذاخوریها، ایستگاههای صلواتی، آبخوریها و مراکز و اماکن حساس توسط بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی قم از 12 خرداد ماه آغازگردیده و تا 16 خردادماه ادامه خواهد داشت.

تیم های بهداشت محیط مستقر درا یام ارتحال شامل:

  • استقرار 5 تیم داخل شهر به خصوص محدوده اطراف حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران و ورودی های شهر - کمربندیها و پارکسوارها
  •  2 تیم مستقر در اتوبان قم تهران و جاده اراک
  • 2 تیم حاضر در بخش کهک و دستجرد
  • یک تیم آزمایشگاه آب
  • یک تیم مستقر در ستاد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قم مجموعا 11 تیم
  • از ساعت 8 صبح به صورت یکسره و بدون وقفه در حال فعالیت میباشند.
  • بدیهی است ساعت پایان کار که تا پاسی از شب ادامه خواهد داشت توسط ستاد مرکز بهداشت به تیم ها اعلام خواهد گردید.
  • ضمنا یک تیم دونفره از کارشناسان بهداشت محیط  به عنوان تیم بررسی طغیان مستقر در اتوبان قم تهران می باشند
  • یک تیم دونفره هم به عنوان تیم بررسی طغیان در داخل شهرمستقر می باشند

 

 از اهم فعالیتهای روز 14 خردادماه می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

·         نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران

·         کنترل مواد غذایی و تذکر درخصوص عدم استفاده از ظروف فوم

·         نظارت بر آشپزخانه تهیه و طبخ غذای زائرین و مسافرین مراسم ارتحال امام

·         بازدید از پایانه ها و کلرسنجی آبخوریها

·         کلرسنجی حوض صحن و آبخوری حرم حضرت معصومه(س)

·         معدوم سازی مقادیری مواد غذایی غیرقابل مصرف و تاریخ گذشته

·         نظارت براماکن مسیر راهی

·         یدسنجی نمک مصرفی در مراکز تهیه و توزیع مواد  غذایی

·         نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مجتمع نیمه شعبان جمکران و اصلاح در محل

·         بازدید از اشپزخانه مسجد مقدس جمکران و ارائه راهنمایی های لازم در خصوص ایام پیش رو به متصدیان و کارگران

·         نظارت برپارکسوارها و پارکینگ های مسجد مقدس جمکران و حرم مطهر

·         کلرسنجی تانکرهای ثابت و ايستگاه های صلواتي و اطراف حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران

·         تعطیلی کامل یک باب مکان آبمیوه بستنی

·         تعطیل موقت چند امکنه به دلیل مشکلات بهداشتی تا رفع مشکل

·         معدوم سازی مقادیری غذای آماده به دلیل نگهداری در شرایط نامناسب بهداشتی، توقیف 3 کیلوگرم رنگ مصنوعی

·         توقیف کردن مقادیری شیرینی فاقد مجوز بهداشت و معدوم کردن کنسرو لوبیا ی تاریخ گذشته از یک واحد بین راهی جاده اراک

·         کنترل زنجیره سرما و دمای غذاخوری های خیابانهای اطراف حرم مطهر

·         کنترل واحدهای سوهان پزی و فروشی در کمربندی اراک

·         کنترل و معدوم سازی مقادیری دوغ تاریخ گذشته و مقادیری مرغ پخته آماده سرو که در شرایط غیر بهداشتی دردمای محیط نگهداری شده بود

·         کنترل نحوه نگهداری غذای پخته و خام کنار یکدیگر در یخچال در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

·         تست کلر باقیانده شبکه شهری

·         نمونه برداری بررسی دمای غذای پخته شده خارج از یخچال رستوران ها

·         اعمال جریمه  برای دونفر از کارگران یک آشپزخانه

·         تعطیلی موقت رستورانی که وضعیت بهداشتی آشپزخانه اش در وضعیت بسیار نامطلوبی قرار داشت

·         کنترل موادغدایی عوارضی قم تهران

·         بازدید از نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی بین راهی

 

 


  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 23991
کلمات کلیدی