تبیین اهمیت سواد سلامت رسانه جهت پرسنل شبکه بهداشت و درمان جعفرآباد
در جلسه آموزشی با حضور بهورزان و کارکنان ستادی شبکه بهداشت و درمان جعفراباد حاضران با اهمیت و نقش سواد سلامت رسانه آشنا شدند.
این جلسه آموزشی که در شهر جعفراباد برگزار شد آقای حسینعلی پور، مدیرگروه آموزش و ارتقاء سلامت با اشاره به نق رسانه بعنوان یکی از تأثیرگذارترین ابزارهای نوین، در شکل دهی زندگی بشر و نفوذ روز افزون آن گفت: در حال حاضر، رسانه ها جزء جدایی ناپذیر زندگی بوده و فضای پیرامون ما سرشار و اشباع از رسانه ها و اطلاعات گوناگون است؛ لذا ضرورت دارد همه مسئولان و دست اندرکاران عرصه فرهنگ و آموزش کشور، در راستای افزایش سواد رسانه ای آحاد جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان، تلاش نموده و زمینه را برای ارتقاء سطح آگاهی کسانی را که در معرض بیشترین آسیب هستند را فراهم کنند.
وی افزود : همه ما در طول بیست و چهار ساعت شبانه روز، در معرض صدها پیام رسانه ای قرار داریم و لذا اگر توانایی تحلیل صحیح محتوای پیام هایی که دریافت می کنیم را نداشته باشیم؛ از موضع انعفال، هر آنچه که دریافت می شود را می پذیریم و در برابر این هجمه ها که با اهداف گوناگون در حال انتشار می باشد؛ تسلیم می شویم.
حسینعلی پور با بیان این موضوع که توانمندی مورد نیاز برای شناخت اهداف پیام رسانه ای مستلزم کسب مهارت سواد رسانه ای است اظهار داشت: مهارت های سواد رسانه ای به نوجوانان، جوانان کمک می کند تا بتوانند یک مخاطب فعال، خالق، گزینش گر و هوشمند باشند.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت تفکر انتقادی در سواد رسانه ای باید تلاش کنیم به پیام پنهانی که در پس ظاهر زیبای یک پیام مستتر شده، پی ببریم و در مقابل پیام ها این سؤال را بپرسیم که چه کسی این پیام را ارسال کرده است؟ این پیام در ظاهر چه هدفی را دنبال می کند؟ و هدف پنهان شده در پشت این پیام چیست؟
مدیرگروه آموزش و ارتقاء سلامت در خاتمه تاکیدکرد: سواد رسانه ای بر خلاف تصور عوام، مقابله با رسانه ها نیست بلکه مدیریت محتوا و توانایی شناسایی پیام های سودمند و مناسب است لذا برای رسیدن به این هدف، استفاده کننده از رسانه باید به طور فعال در میان انبوه ابزارهای رسانه ای و شبکه ها، دست به گزینش رسانه مطلوب و انتخاب بهترین پیام بزند و این مهم جز از طریق خود آموزی، فراگیری مهارت های لازم، افزایش توانایی های سواد رسانه ای و تشریک مساعی با کارشناسان و صاحب نظران امر، میسر نخواهد شد.
آسیب های ناشی از یو وی عمدتا قابل اجتناب است. افزایش میزان بروز سرطان های پوست در دهه های گذشته به شدت با قرار گرفتن در معرض پرتوهای فرابنفش شغلی و تفریحی مرتبط است. مواجهه بیش از حد با یو وی به عنوان علت اصلی اثرات مضر بر روی پوست، چشم و سیستم ایمنی شناخته شده است.
دارا بودن مدرک تحصیلی کاردانی و یا کارشناسی در یکی از رشته های تحصیلی بهداشت عمومی، مامایی و پرستاری برای داوطلبان زن و داشتن مدرک تحصیلی کاردانی و یا کارشناسی در یکی از رشته های تحصیلی بهداشت عمومی، بهداشت محیط و پرستاری برای داوطلبان مرد. شرکت داوطلبان دارای مدرک تحصیلی بالاتر از مقطع کارشناسی در هر رشته تحصیلی در آزمون بهورزی مجاز نمی باشد.
متقاضیان واجد شرایط، مدارک لازم را به ترتیب ذکر شده از تاریخ 16/11/1401 حداکثر تا پایان تاریخ 30/11/1401 روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 لغایت 15 و پنج شنبه ها از ساعت 8 تا 13 (بجز تعطیلات رسمی) به نشانی: قم، خیابان امام خمینی (ره)، خیابان 20 متری شهید بهشتی، نبش تقاطع چمران –مرکز بهداشت استان قم (امور اداری خانم حسینی/آقای کاظمیان)،تحویل و رسید دریافت نمایند.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای بسیج اقدام جهانی برای مقابله با آلودگی هوا، 7 سپتامبر یا 29 دی ماه هر سال را به عنوان روز جهانی هوای پاک برای آسمان آبی تعیین کرد و از سهامداران دعوت کرد تا این روز را جشن بگیرند و به افزایش همکاری های بین المللی در حمایت از تلاش های همه توجه کنند.