پیشگیری از کروناویروس در نانوایی ها:
1-دستهایمان را مرتب و به روش صحیح با آب و صابون بشوئیم. (حداقل 20 ثانیه تمام قسمتهای دست)
<![if !supportLists]>1- دستهایمان را مرتب و به روش صحیح با آب و صابون بشوئیم. (حداقل 20 ثانیه تمام قسمتهای دست)
<![if !supportLists]>2- از دادن و گرفتن پول نقد خودداری کنیم.
<![if !supportLists]>3-حفظ فاصله یک متری از یکدیگر ضروری است. صف را در خارج از محیط نانوایی تشکیل دهیم.
<![if !supportLists]>4- ورود افراد متفرقه به محیط پخت نان ممنوع است.
<![if !supportLists]>5- به منظور تهویه مناسب محل کار، ترجیحاً در و پنجره ها در زمان فعالیت باز و هواکش ها روشن باشد.
<![if !supportLists]>6- از لمس یا تماس با میز سرد کن نان به دلیل احتمال آلوده شدن میز خودداری کنیم.
<![if !supportLists]>7- از قرار دادن مستقیم نان بر روی سطوح خودداری کنیم.
<![if !supportLists]>8-برای حمل نان از پلاستیک و یا سفره استفاده کنیم.
<![if !supportLists]>9- برای ضدعفونی سطوح و ابزار می توان از محلول سفید کننده خانگی استفاده کنیم. (دو لیوان وایتکس را در یک ظرف بیست لیتری آب سرد ریخته و این محلول تا 24 ساعت قابل مصرف است)