• 1401/03/28 - 23:12

کارگاه آموزشی نیازسنجی سلامت جامعه

در مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۲۸ کارگاه آموزشی باز آموزی و توانمندسازی پرسنل جهت اجرای برنامه نیازسنجی سلامت توسط کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت، برای رابطین آموزشی مراکز خدمات جامع سلامت در سالن بهورز مرکز بهداشت استان قم برگزار شد.

در راستای تعیین اولویت های بهداشتی در جهت رفع مشکلات بهداشتی مردم کارگروه آموزشی نیازسنجی با حضور مدیر گروه واحد آموزش و ارتقا سلامت،کارشناسان این واحد و رابطین آموزشی مراکز خدمات جامع سلامت در مرکز بهداشت استان قم برگزار گردید.

حسینعلی پور مدیر گروه واحد آموزش و ارتقا سلامت، ضمن بیان کلیات برنامه و توضیحات مربوط به تشکیل کمیته های نیازسنجی ، اولویت های استخراج شده برخی مراکز را مورد بررسی قرار داد.

وی ضمن تاکید بر لزوم انتقال آموزش های ارائه شده به سایر اعضای تیم سلامت اعم از پزشکان، مراقبین، بهورزان و ... خواستار اهتمام بیشتر مراکز به اجرای مداخلات سلامت محور گردید، همچنین این نشست با بحث و تبادل نظر در مورد اولویت های نیازسنجی سلامت جامعه خاتمه یافت.

• گروه خبری : اطلاعیه ها و رویدادها