• 1400/11/08 - 19:26
در راستای تسریع در روند واکسیناسیون؛

اختصاص اتوبوس آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی قم به واکسیناسیون

مدیر اجرایی مرکز بهداشت استان قم گفت: در حاشیه برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی بانوان استان قم، اتوبوس آمبولانس اورژانس ۱۱۵ استان قم به عنوان پایگاه سیار در این محل مستقر و به امر واکسیناسیون عمومی می پردازد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، محمد عزیزی فر مدیر اجرایی مرکز بهداشت استان قم، امروز در گفت و گویی اظهار کرد: اتوبوس آمبولانس مرکز اورژانس ۱۱۵ استان قم که مدتی است به امر واکسیناسیون اختصاص داده شده، امروز با هماهنگی های لازم در محل نمایشگاه بین المللی استان مستقر و پذیرای مراجعین برای تزریق واکسن کرونا بود.

وی با بیان اینکه از امروز طبق داده های اپلیکیشن ماسک استان قم در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است، افزود: از تمام همشهریان می خواهیم با مراجعه به مراکز واکسیناسیون واکسن کرونا را تزریق نمایند.

عزیزی فر تصریح کرد: متأسفانه سویه جدید کرونا(امیکرون) در استان غالب شده است و امیدواریم همشهریان با رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک و تکمیل روند واکسیناسیون کادر بهداشت و درمان را در این پیک جدید همراهی نمایند.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی,اطلاعیه ها و رویدادها