• 1400/07/17 - 07:00
دکتر سیامک محبی خبر داد؛

پلمب یک سفرخانه سنتی و یک کافه متخلف در شهر قم

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: یک باب سفرخانه سنتی و یک کافه متخلف بدلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و عرضه قلیان در استان قم، پلمب شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار کرد: در راستای نظارت بر اجرای مصوبات ستاد مدیریت کرونا، در بازرسی های بعمل آمده توسط کارشناسان بهداشت محیط شهرستان قم در روز جمعه 16 مهرماه، ۲ واحد صنفی بعلت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی و همچنین عرضه قلیان پلمپ شد.

وی با بیان اینکه تمامی اصناف ملزم به رعایت قوانین و پروتکلهای بهداشتی هستند گفت: با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و مصوبات ستاد ملی کرونا از چرخه بیشتر ویروس کرونا جلوگیری کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به نزولی بودن روند بیماری در استان قم تصریح کرد: همشهریان می‌توانند با گزارش تخلفات بهداشتی به سامانه 190 مدافعان سلامت را در حوزه بهداشت همراهی کرده و در قطع زنجیره بیماری کرونا همیار و همکار بازرسان مرکز بهداشت باشند.