• 1396/09/14 - 11:39

رو جهانی داوطلب گرامی باد

چهاردهم آذرماه ( 5 دسامبر ) مصادف با روز جهانی داوطلب ، بهترین فرصت برای توسعه فرهنگ فعالیتهای داوطلبانه و مشارکت مردمی در عرصه سلامت می باشد. بخش سلامت متعهد است پایداری روندهای مشارکتی در تحقق اهداف نظام سلامت در جامعه را ترغیب و حمایت نماید تا امکان ترویج مفاهیم و رفتارهای سالم در جامعه بیش از پیش فراهم گردد و    داوطلبان سلامت، افرادی هستند که بدون هیچ گونه مزد و حقوقی فقط به خاطر عشق و انسانیت، رضای الهی و حس مسئولیت پذیری در برابر جامعه مانند پل ارتباطی بین مسئولان بهداشتی و مردم عمل می کنند.

و روز جهانی داوطلب فرصتی است برای طرح برنامه های گسترش فعالیت داوطلبان سلامت، ارزشیابی فعالیت، ترغیب و حمایت از خدمات ارزشمند داوطلبان سلامت.