• 1396/12/26 - 12:34

دانش اموزان دور نوزدهم بهورزی فارغ التحصیل شدند.

مراسم فارغ التحصیلی دانش آموزان دور نوزدهم آموزشگاه بهورزی با حضور معاونت بهداشتی، ریاست مرکز بهداشت شهرستان، معاونین، مدیران گروه ها و کارشناس مسئولین واحدها از استان و شهرستان برگزار گردید. در این مراسم مدیر محترم آموزشگاه بهورزی ضمن ا رائه گزارش از عملکرد ان مرکز ویژه تیم سلامت و همچنین دوره نوزدهم آموزش دانش آموزان بهورزی ارائه نمودند. دکتر ایزانلو هم با اشاره به اهمیت و نقش بهورز در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه روستایی ابراز امیدواری نمودند با آغاز بکار دانش آموزان این دوره بعنوان بهورز در روستاهای خود بزودی شاهد افزایش شاخص های روستایی باشیم.

در انتهای مراسم پس از قرائت سوگند نامه توسط دانش آموزان، با اهداء لوح و هدیه از برگزیدگان این دوره تجلیل بعمل آمد .