• 1396/06/21 - 14:11

بهورزان، پیشگامان سلامت جامعه روستایی

در خجسته سالروز ولادت امام موسی کاظم(ع) از مقام بهورز با حضور مسولین دانشگاهی، مرکزبهداشت استان و شهرستان و مسئولان محلی تجلیل شد

مراسم بزرگداشت روزبهورز باحضور خانواده بزرگ بهورزان صبح امروز برگزار شد

به مناسبت روز بهورز و همزمان با خجسته سالروز ولادت امام موسی کاظم(ع) جشن بزرگداشت مقام بهورز با حضور قایم مقام محترم ریاست دانشگاه و مسئواین مرکزبهداشت استان و شهرستان و مسئولان محلی با حضور بهورزان و خانوادهایشان برگزار شد. در این مراسم که در تالار هتل پارسیا برگزار شد آقای دکتر باقری سرپرست محترم  معاونت بهداشتی و همچنین آقای دکتر عادلی قایم مقام محترم ریاست دانشگاه علوم پزشکی در خصوص جایگاه بهورز، اهمیت خدمات بهداشتی در روستاها و نقش بهورزان در ارتقائ سطح سلامت روستاها سخنانی ارائه نمودند.

در انتهای مراسم از بهورزان نمونه کشوری و استانی تجلیل بعمل آمد و از زحمات اقای دوکتر آل آقا در زمان تصدی مدیریت بهورزی تقدیر و ابلاغ خانم خلیفه قلی بعنوان مدیریت جدید این مرکز به ایشان تسلیم گردید.

لازم به ذکر است در خلال برنامه ها با اجرای کارهای هنری سعی شد فضایی شاد و مفرح برای حاضران فراهم گردد.