• 1398/02/31 - 15:07
  • 75
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی آماده سازی اکیپ های بهداشت محیط جهت مواجهه با بیماری های منتقله از آب و غذا

کارگاه آموزشی آماده سازی اکیپ های بهداشت محیط جهت مواجهه با بیماری های منتقله از آب و غذا روز گذشته در مرکز بهداشت شهرستان با حضور کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی آماده سازی اکیپ های بهداشت محیط جهت مواجهه با بیماری های منتقله از آب و غذا روز گذشته در مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید. در این همایش که کلیه کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی حضور داشتند با توجه به آغاز فصل گرما، دستورالعمل های مرتبط با کنترل آب آشامیدنی در شرایط بحرانی، فوریتهای سلامت در التور و سایر بیماریهای منتقله از آب و غذا، آشنایی با مباحث مربوط به بهداشت مواد غذایی در فوریتهای سلامت مطرح گردید. 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 32506
کلمات کلیدی