• 1401/05/31 - 16:48

پیام تبریک معاون بهداشتی به مناسبت روز پزشک

اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای مدافع سلامت، فرارسیدن اول شهریور ماه، زادروز شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک را به همه همکاران ایثارگر و ارزشمند خود در دانشگاه علوم پزشکی قم و به‌ویژه همکاران عزیزم در معاونت بهداشتی صمیمانه تبریک عرض می نمایم.

دکتر سیامک محبی طی پیامی، اول شهریور، روز پزشک را تبریک گفت. در این پیام آمده است:

تاریخ طبابت در ایران مملو از افتخاراتی است که میل بازگشت به گذشته‌ی اصیل را به ‌عنوان ثروتی تاریخی، یادآوری و تقویت می‌ نماید. بویژه با اپیدمی بیماری کرونا که مهین عزیزمان شاهد  ایثار و ازخودگذشتگی‌ فرشتگان سفیدپوشی بوده و هست که برای جلب رضایت الهی و بر اساس وظیفه انسانی و حرفه‌ای خود  ، تأمین سلامت و آرامش مردم را در کنار دیگر مدافعان سلامت، با نثار جان خویش برعهده‌گرفته‌اند.
جامعه ی پزشکی کشور بر خود می بالد که چنین افراد پاک نهاد و نیکو سرشتی به پشتوانه ی توانایی و دانایی توشه گرفته از عرق ملّی و میهنی در سودای تامین سلامت انسانها همت خویش را به کار گرفته اند و صادقانه و متعهدانه تلاش می نمایند.
 بی شک رضایت خدا بالاترین پاداش برای این تلاش ارزشمند شماست که بواسطه دعای خیر مردم حاصل می شود.
رضایت خداوند و سلامت و توفیق روزافزون شما را از درگاه خدای مهربان خواهانم.

دکتر سیامک محبی
معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان قم