• 1400/08/10 - 13:31
دکتر سیامک محبی؛

واکسن پاستوکووک مجاز برای تزریق در سنین بالای 18 سال

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: مجوز تزریق واکسن پاستوکووک از امروز برای سنین بالای 18 سال توسط وزارت بهداشت و درمان صادر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ظهر امروز در گفت و گویی اظهار کرد: از امروز در تمامی مراکز تجمیعی استان قم افراد متقاضی تزریق واکسن پاستوکووک می توانند در هر گروه سنی این واکسن ایرانی را دریافت نمایند.

وی با بیان اینکه واکسن پاستوکووک تولید مشترک انستیتو پاستور ایران و کوبا در دو دوز با فاصله ۲۸ روز از دوز اول برای گروه‌های هدف ۱۲ تا ۱۸ سال تزریق می شود، تاکید کرد: طبق پروتکل های ابلاغی وزرات بهداشت افراد بالای 18 سال که متقاضی تزریق واکسن پاستوکووک هستند باید دوز سوم این واکسن را نیز در فاصله زمانی 56 روز بعد از تزریق دوز دوم دریافت نمایند.

محبی با بیان اینکه هیچ تفاوتی میان انواع واکسن های کرونا نیست، گفت: در این میان طبق بررسی های صورت گرفته واکسن های ایرانی عوارض کمتری نسبت به دیگر واکسن های کرونا داشته اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه سیاست ما در واکسیناسیون اقناع سازی است، نه اجبار ادامه داد: باید به حدی به مردم آگاهی بدهیم که خود آنها برای تزریق واکسن کرونا راغب شوند، نه اینکه بخواهیم آنها را مجبور کنیم.