• 1400/04/12 - 07:14
سیامک محبی؛

قمی ها تاکنون بیش از 66 هزار دوز واکسن کرونا زده اند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: قمی ها تا روز گذشته افزون بر66 هزار دوز واکسن کرونا تزریق کرده اند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم گفت:قمی ها تا روز گذشته بیش از 66 هزار دوز واکسن کرونا تزریق کرده اند.

وی تصریح کرد: تا کنون 42 هزار و 972 نفر در استان قم دوز اول واکسن کرونا را زده اند.

محبی ادامه داد: بر همین اساس، 23 هزار و 373 نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در استان قم به 66 هزار  و 345 دوز رسید.

وی خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه می شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، می‌توانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخ‌آباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبه‌چی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.