• 1399/08/11 - 15:31

غربالگری و درمان سل در17500 تبعه ساکن استان قم

طرح گلوبال فاند غربالگری ودرمان سل در اتباع و مهاجرین افغانستانی در استان قم و همزمان در 6 دانشگاه زاهدان-زابل-ایرانشهر-یزد-مشهد ودانشگاه ایران آغاز شده و تا دی ماه ادامه دارد.

غربالگری و درمان سل در17500 تبعه ساکن استان قم

طرح گلوبال فاند غربالگری ودرمان سل در اتباع و مهاجرین افغانستانی در استان قم  و همزمان در 6 دانشگاه زاهدان-زابل-ایرانشهر-یزد-مشهد ودانشگاه ایران آغاز شده و تا دی ماه ادامه دارد.

در این طرح تعداد17500 نفر  از اتباع غیرایرانی در استان بعداز بیماریابی و شناسایی افرادمشکوک ، آزمایش، گرافی سینه و 2 نمونه خلط گرفته می شود. در صورت تایید بیماری، درمان سل و بررسی اطرافیان انجام می شود. تاکنون  6000 نفردراستان قم غربالگری شده اندکه 300 نفرمشکوک وازبین آنها 18 نفر مثبت شناسایی وتحت درمان هستند. شایان ذکر است تمامی مراحل انجام شناسایی و درمان در این افراد رایگان می باشد.

اجرای طرح غربالگری در 10 مکان:  قنوات(پایگاه الزهرا ووپایگاه ضمیمه)، پایگاه خوراکیان، مرکز خدمات جامع سلامت بقیه اله وپایگاه مهاجرین، مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق، جعفریه، جمکران سلفچگان ومطب دکتر زمانیان درشهرقایم در حال اجرا می باشد.