• 1400/05/17 - 15:57
دکتر سیامک محبی؛

روند واکسیناسیون کرونا در مراکز تجمیعی استان قم افزایش یافت

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم در بازدید از مراکز تجمیعی واکسیناسیون استان قم از افزایش سرعت واکسیناسیون کرونا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی ظهر امروز از مراکز تجمیعی واکسیناسیون واقع در خیابان مدرس، دو طفلان و دانشگاه قم بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید ها که به منظور ارزیابی کیفیت ارائه خدمات به شهروندان انجام شد، تاکید کرد: خوشبختانه به همت تمام کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، روند واکسیناسیون در مراکز تجمیعی سرعت زیادی پیدا کرده است.

محبی تصریح کرد: این مراکز به ترتیب به همت نیروی انتظامی، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه قم دایر شده است.

وی خاطرنشان کرد: از امروز تمامی این مراکز به عموم شهروندان واجد شرایط و دارای پرونده الکترونیک سلامت که ساکن استان قم هستند خدمات رسانی خواهند کرد.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم در حال حاضر ۱۳ مرکز تجمیعی واکسیناسیون و یک مرکز خودرویی در استان فعال می باشد.