• 1402/05/02 - 08:42
پیام معاون بهداشتی قم بمناسبت روز جهانی خودمراقبتی:

خودمراقبتی، سبک زندگی سالم، فرهنگ سلامت، ارتقای سواد سلامت جامعه.

اینجانب ضمن، گرامیداشت روزجهانی خودمراقبتی؛ بدینوسیله از زحمات و تلاش های کلیه سفیران و داوطلبان سلامت و همچنین دست اندرکاران اجرای برنامه خودمراقبتی ازجمله بهورزان گرانقدر، مراقبین سلامت و رابطین آموزشی و کارشناسان آموزش سلامت در زمینه فرهنگ سازی خودمراقبتی و جلب مشارکت های مردمی و نیز جلب حمایت مدیران دستگاه ها، سازمان ها ، سازمان های مردم نهاد و ...؛ قدردانی نموده، سلامتی و توفیق روزافزون همکاران عزیز را در ارتقاء سواد سلامت جامعه از ایزد منان خواستارم.

پیام معاون بهداشتی قم به مناسبت روز جهانی خودمراقبتی (دوم مردادماه)
دکترمجید اصغری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم طی پیامی روز جهانی خودمراقبتی را به تلاشگران این عرصه تبریک گفتند.
در این پیام آمده است:

روزجهانی خودمراقبتی فرصتی است برای قدردانی از همکاران پرتلاش آموزش و ارتقاء سلامت که هدف شان توانمندسازی آحاد جامعه و ارتقاء سواد سلامت است. با توجه به گذار بیماری‌ها از واگیر به غیر واگیر و حرکت از درمان قطعی بیماری‌ها به مراقبت مادام العمر، نقش مـردم در مراقبت ازسلامت خود و اعضای خانواده برای سالم زیستن، مدیریت ناخوشی‌های جزیـی، مـدیریت بیمـاری‌هـای مزمن وحاد، روز به روز در حال افزایش است؛ به گونه‌ای که سهم عمده‌ای از تمـام مراقبـت‌هـا را خودمراقبتی تشکیل می‌دهد. خودمراقبتی موجب ارتقای سلامت وکیفیت زنـدگی، افـزایش رضـایت بیمـاران، منطقـی شـدن اسـتفاده از خدمات، نیاز کمتر به مشاوره ارایه دهندگان خدمات در مراکز بهداشـتی، کاهش ویزیـت بیمـاران سـرپایی و کـاهش استفاده از منابع بیمارستانی و نیز کاهش هزینه‌های سلامت می‌شود.