• 1400/09/29 - 09:03
دکتر سیامک محبی؛

تزریق دوز سوم واکسن کرونا به افراد بالای 18 سال آغاز شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از آغاز واکسیناسیون دوز سوم واکسن برای افراد بالای 18 سال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی با بیان اینکه در ابتدا، گروه بالای 60 سال و در ادامه جامعه هدف بالای 40 سال برای دریافت دوز سوم واکسن کرونا فراخوان شدند، افزود: در حال حاضر طبق پروتکل جدید وزارت بهداشت و درمان، همه افراد بالای 18 سال که در نوبت‌های اول و دوم خود، واکسن‌های سینوفارم، برکت یا بهارات را دریافت کرده‌اند اگر سه ماه از نوبت دومشان گذشته می توانند نوبت سوم واکسن خود را نیز تزریق کنند.

وی ادامه داد: افرادی که «اسپوتنیک» و «آسترازنکا» دریافت کرده‌اند باید 6 ماه از نوبت دوم واکسنشان گذشته تا مشمول دریافت دوز سوم واکسن کرونا شوند.

محبی افزود: تمام مراکز خدمات جامع سلامت در سطح استان قم در شیفت صبح و مرکز واکسیناسیون مصلی در شیفت صبح و عصر و همچنین مراکز شماره یک واقع در میدان روح الله و موسی بن جعفر واقع در بلوار کارگر تا ساعت 24 در خدمت همشهر یان می باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم خاطرنشان کرد: مهمترین راه مقابله با واریانت های جدید ویروس از جمله امیکرون، واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی است.