• 1400/06/20 - 08:12
کمیته تخصصی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد؛

امکان واکسیناسیون مادران باردار بالای 18 سال فراهم شد

کمیته تخصصی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد، تمامی مادران باردار بالای ۱۸ سال که سه ماه اول بارداری رو گذرانده باشند بر علیه کرونا واکسینه می شوند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، فرشید مقدم، مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی قم صبح امروز در گفت و گویی اظهار کرد: در کمیته تخصصی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی قم مقرر شد تمامی مادران باردار بالای ۱۸ سال که سه ماه اول بارداری رو گذرانده اند بر علیه کرونا واکسینه شوند.

وی ادامه داد: مادران باردار بالای ۱۸ سال و با سن بارداری ۱۲ هفته می‌توانند مطابق پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت جهت دریافت واکسن به نزدیک‌ترین مرکز جامع خدمات سلامت مراجعه نموده و پس از ارزیابی برای واکسیناسیون معرفینامه دریافت نمایند.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس همچنین با تاکید بر عزم جدی همگانی برای رعایت اصول بهداشتی و پرهیز از ساده انگاری گفت: استفاده از ماسک، پرهیز از مسافرت، ترددهای غیر ضروری، خودداری از شرکت در دورهمی‌های خانوادگی و تجمع‌ها، شست و شو و ضدعفونی کردن مرتب دست‌ها و حفظ فاصله فیزیکی، در کاهش زمینه‌های شیوع بیماری موثر است.