• 1400/07/24 - 14:47
به مناسبت هفته ملی سلامت زنان؛

آغاز پویش استانی «من، مدیر سلامت خانواده ام»

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم از آغاز پویش «من، مدیر سلامت خانواده ام» با رویکرد نقش بانوان در مدیریت سلامت خانواده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، فرشید مقدم مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی قم ظهر امروز در گفت‌وگویی اظهار کرد: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم با هدف ارتقای سطح سلامت بانوان، پویش «من، مدیر سلامت خانواده ام» را اجرایی می‌کند.

وی افزود: تمام بانوان استان قم می توانند با تهیه عکس یا کلیپ با محورهای : مهار کرونا و واکسیناسیون، تغذیه سالم، سلامت روان و تحرک بدنی و ارسال به شماره 09102876722 از طریق پیام رسان های واتس آپ، تلگرام و ایتا ضمن پیوستن به این پویش در مسابقه این هفته نیز شرکت نمایند.

فرشید مقدم با اشاره به اینکه رعایت شئونات اسلامی در موارد ارسالی(عکس و کلیپ) الزامی است عنوان کرد: حجم کلیپ های ارسالی از 15 مگابایت نباید تجاوز کند.

به گفته وی مهلت ارسال آثار پانزدهم آبان ماه سال جاری در نظر گرفته شده و این مهلت قابل تمدید نمی باشد.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم خاطر نشان کرد: این پویش با همکاری استانداری قم، اداره کل امور زنان و خانواده استانداری، اداره کل وزرش و جوانان استان و دفتر امور زنان اداره کل آموزش و پرورش در استان برگزار می شود.