• 1395/01/31 - 17:40

همایش سفیران سلامت دانش آموزی در قم همزمان با سایر استانها برگزار گردید.

همایش سفیران سلامت دانش آموزی درمحل اداره آموزش وپرورش ناحیه 2 قم، صبح امروز با حضور مسئولین اداره کل آموزش وپرورش، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و تعدادی از سفیران سلامت دانش آموز برگزارگردید

همایش سفیران سلامت  دانش آموزی درمحل اداره آموزش وپرورش ناحیه 2 قم، صبح امروز با حضور مسئولین اداره کل آموزش وپرورش، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و تعدادی از سفیران سلامت دانش آموز برگزارگردید. این همایش که در آستانه هفته سلامت و همزمان با سراسرکشور در استان قم برگزار شد در راستای  اجرای برنامه ملی خودمراقبتی درمدارس می باشد و هدف از آن تربیت سفیران سلامت دانش آموزی است.

دراین همایش معاون فنی مرکز بهداشت استان ضمن تبریک فرارسیدن هفته سلامت و اشاره به شعار سالجاری درخصوص اهمیت تقویت سفیران سلامت بخصوص سفیران سلامت دانش آموزی و تربیت جوانان ونوجوانان، بعنوان نسل آینده برای حفظ سلامت خود وتعمیم و آموزش به خانواده و اطرافیان بیاناتی ایراد نمودند. دکتر جعفراسماعیلی در ادامه نسبت به لزوم اجرای برنامه ملی خود مراقبتی با همکاری مسئولین آموزش و پرورش و مربیان مدارس تاکید ورزیدند. سپس مدرس برنامه خودمراقبتی در مدارس درخصوص مهارتهای زندگی مطالب آموزشی ارزشمندی را ارائه نمودند. در ادامه نیز،مدیرگروه مبارزه با  بیماریهای مرکز بهداشت استان با توجه به شعار امسال هفته سلامت با عنوان غلبه بر دیابت درخصوص این بیماری، راههای پیشگیری وعوارض آن آموزشهای لازم را  به  دانش آموزان ارائه  دادند.  درپایان با برگزاری مسابقه علمی بین دانش آموزان حاضر به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

لازم به ذکر است کتاب آموزشی سفیران سلامت دانش آموزی از سوی معاونت بهداشتی جهت کلیه دانش آموزان تهیه و بین آنان توزیع گردید.