• 1395/02/06 - 13:08

موضوع هفته سلامت در کارگاه تخصصی سلامت و امنیت غذایی ا ستان مطرح گردید.

دکتر ایرانی خواه امروز در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان قم که در تالار امام رضا(ع) برگزار شد گفتند: هفته سلامت امسال با شعار غلبه بر دیابت نامگذاری شده که متاسفانه شاهد هستیم در کشور 5 میلیون نفر دچار این بیماری شده‌اند.

ایشان  نوع تغذیه را بسیار مهم دانستند و فرمودند یک سوم غذاهایی که مصرف می کنیم نیاز نیست و اسراف است و این امر منجر به چاقی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ابراز داشت: شیوع چاقی در کشور و استان بسیار زیاد است و شاهد هستیم که 40 درصد جمعیت کشور مشکل اضافه وزن دارند.
ایشان با اشاره به اقدامات دولت در این زمینه گفتند: عمده اقدامات در راستای پیشگیری است، طرح تحول در حوزه بهداشت یکی از این اقدامات است که در این زمینه تلاش کرده ایم تا بتوانیم
ایرانی خواه افزود: در قم 40 مرکز سلامت تشکیل شده است و برای یک میلیون و 200 هزار نفر پرونده سلامت تشکیل و سلامتی آنها ارزیابی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفتند: باید همگان در این زمینه تلاش کنند و بکوشیم تا جایی که می توانیم در رفع مشکلات و تغییر الگوی تغذیه تلاش کنیم.
وی گفت: در استان قم 200 هزار نفر دیابتی داریم که مشکل اصلی این بیماری از دست دادن کلیه و بینایی در انسان است، و باید بکوشیم در جلوگیری از این بیماری با پیشگیری اقدام کنیم.
دکتر ایرانی خواه به موضوع فست فودها اشاره کرده و گفتند: این فست فودها مثل قارچ در سطح استان در حال گسترش است و باید یک نظارت اساسی بر آن باشد و از سوی دیگر خانواده ها هم این موضوع را مورد توجه قرار داده و در مصرف بیش از حد آن جلوگیری کنند.