• 1394/02/17 - 09:48

مراسم روز جهانی ماما برگزار شد

این مراسم که در روز ماما با حضور فرماندار قم، ریاست، معاونان، مسئولان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم جمع کثیری از ماماهای استان در سالن شهید مفتح برگزار شد، از 30 مامای نمونه استانی و 4 دانشجوی مامای فعال در زمینه مراقبت از مادران پرخطر تجلیل شد.

در این مراسم دکتر ایرانی‌خواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن تبریک اعیاد ماه مبارک رجب و روز جهانی ماما به این قشر تلاشگر خانواده سلامت استان تصریح کرد: ماما از ابتدای بارداری مادر تا لحظه زایمان نقش تعیین‌کننده‌ای در تامین سلامت مادر و همچنین نوزاد بر عهده دارد و حتی در ادامه عمر مادر نیز بر سلامتی وی نظارت دارد.
رئیس دانشگاه به نقش تعیین کننده ماماها در تامین سلامت مادر و کودک اشاره کرد و افزود: حفظ سلامتی مادر کودک، سلامتی جامعه را در بر خواهد داشت و جامعه سالم محور توسعه پایدار خواهد بود.
دکتر ایرانی‌خواه با اشاره به آمار بالای زایمان به صورت سزارین در استان یادآور شد: از مهم‌ترین رسالت‌های شما عزیزان تاکید بر زایمان طبیعی و تغذیه کودک با شیر مادر است و نقش ماما در پایین آوردن تعداد سزارین غیر قابل انکار است که امیدوارم با تلاش ماماهای محترم استان بیش از پیش به سمت نهادینه شدن زایمان طبیعی در استان حرکت نماییم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و روز جهانی ماما گفت : ماما تنها کسی است که از بدو تشکیل نطفه تا تولد فرزند از او حمایت می‌کند و پیگیر سلامت اوست همین امر مسئولیت ماما های عزیز را سنگین می‌نماید و امیدوارم در راه خدمت به مادران و نوزادان آنها کوشا باشید.

در پایان این مراسم از 30 مامای نمونه استان و 4 دانشجوی فعال حوزه مامایی با اهدا لوح، قدردانی به عمل آمد.

• کد خبر : 19416