• 1392/02/18 - 13:32
  • 84
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
تلاش در جهت افزودن سبوس به نان و ممانعت از مصرف جوش شيرين و خمير ترش در پخت نان

طرح موضوع سبوس نان در كميته سلامت استانداري

امروزه اهميت مصرف غلات كامل و تاثير مثبت آن در پيشگيري از بسياري بيماري ها نظير پرفشاري خون، ديابت، بيماري قلبي و... بر كسي پوشيده نيست

امروزه اهميت مصرف غلات كامل و تاثير مثبت آن در پيشگيري از بسياري بيماري ها نظير پرفشاري خون، ديابت، بيماري قلبي و... بر كسي پوشيده نيست. در اين راستا واحد بهبود تغذيه مرکز بهداشت استان مساله سبوس گيري بيش از حد را در كميته مزبور مطرح ونمودند. با توجه به اینکه وضعیت نانهای توزیعی ازنظر مقدار سبوس مناسب نیست وهمچنین تعدادی از نانواییها برای ورآمدن خمیر هنوز از جوش شیرین استفاده می کنند جلساتی شرکت غله،اتحادیه نانوایان،صنعت ومعدن وتجارت،غذا ودارو،رییس دانشگاه علوم پزشکی  در راستای بررسی علل این مشکل واصلاح استانداردها جهت بهتر شدن کیفیت نان تشکیل گردید که مقرر شد هم استانداردها با توجه به آزمایشات بومی سازی شود وهم آموزشهای لازم در ابتدا به نانوایان وبعد به عامه مردم داده شود 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 11618
کلمات کلیدی